Hverdage 9:00 - 16:00 PÅ TLF.: 29-84-01-77

 

Urbanears Plattan ADV Wireless Tomat

OBS! Kassen har været åbnet men produktet fejler intet - derfor den lave pris.


Bevæg dig frit, besvar opkald og lyt til musik uden sammenfiltrede ledninger. Plattan ADV Wireless er den første Bluetooth hovedtelefoner i Urbanears serie af stilrene hovedtelefoner. Der er indbygget mikrofon, ny styreenhed til at betjene opkald og musik og så klare den op til 14 timers spilletid, før den genoplades.

Lagerstatus: Ikke på lager

250,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

PLATTAN ADV WIRELESS

OBS! Kassen har været åbnet men produktet fejler intet - derfor den lave pris.

Bevæg dig frit, besvar opkald og lyt til musik uden sammenfiltrede ledninger. Plattan ADV Wireless er den første Bluetooth hovedtelefoner i Urbanears serie af stilrene hovedtelefoner. Der er indbygget mikrofon, ny styreenhed til at betjene opkald og musik og så klare den op til 14 timers spilletid, før den genoplades. Klip ledningen og føl dig fri !

Plattan ADV Wireless er den første Bluetooth hovedtelefoner i Urbanears line-up. Der er indbygget mikrofon, ny styreenhed til at betjene opkald og musik og så klare den op til 14 timers spilletid, før den genoplades. Aftageligt og vaskbart stof.

AFTAGELIGT OG VASKBART HEADBAND

Plattan ADV Wireless har aftagelig og vaskbar hovedbøjle og ørepuder, der kan smides i vaskemaskinen sammen med dit vasketøj. Det garantere at din hovedtelefon altid er frisk og ren, selvom den musik, du lytter til, ikke er det.

MIKROFON & SWIPE FUNKTION

For håndfri tale og betjening af din musik. De fleste mobiltelefoner i dag er også musikafspillere. Derfor kommer Plattan ADV Wireless ligesom alle vores andre hovedtelefoner med en indbygget mikrofon og en helt unik swipe funktion. Brug det til at besvare opkald, eller til at spole hurtigt frem eller tilbage i al din musik - med blot en hurtig berøring.

ZOUNDPLUG HURTIGT OG NEM MUSIK DELING

ZoundPlug er egentligt det ekstra stik i enten højre eller venstre side, der gør det muligt at dele din musik med en ven. Sæt blot et andet par hovedtelefoner i via den tomme stikkontakt på hovedtelefon læn jer tilbage og nyd musikken sammen.

Se en test her, klik her!

 

Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.